Effektiva, trygga och hållbara laminat.

Specialprojekt

Kundanpassade lösningar inom barriär och absorption.

Söker du en grön lösning för absorption som enkelt kan hanteras och sorteras efter användningen? Är du i behov av ett skyddande spärrskikt som barriär mellan två miljöer – med minimal miljöpåverkan och hygienisk säkerhet?

Cellcomb har lång erfarenhet av att ta fram kundanpassade lösningar för utmaningar inom absorption och skyddande barriärer.

Livsmedelsindustrin och sjukvården är två områden vi levererat till under många år vilket säger något om hur våra lösningar möter extrema krav på hygien, säkerhet och effektiv hantering. Tack vare egen utvecklingsenhet och produktionsanläggning har vi full kontroll på lösningen hela vägen fram till och med färdig produkt.

Vi är specialister inom laminering och konvertering. Vår kompetens och flexibilitet möjliggör unika kundanpassningar inom många olika branscher, där våra miljövänliga material optimeras efter kundernas behov och skapar nya möjligheter.

Och det är här Special Projects kommer in.

Låt oss tillsammans titta närmare och diskutera er verksamhets speciella målsättningar och önskemål. Potentialen är gränslös.

Kontakta oss för mer information

Henric Nedeus Cellcomb
Henric Nedéus Marknads- och Affärsutvecklingschef
Vice Vd

Vill du att vi kontaktar dig?

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.